DON DIARIES

Inilah Kisah Hidupku!!!

Advertorial


Dear all, sesiapa yang berada di area Shah Alam, KL lebih-lebih lagi di area Petaling Jaya dan nak apply kad kredit / pinjaman peribadi / PA insurance di Hong Leong Bank.. Antara keistimewaan adalah seperti berikut:

Kad Kredit: PERCUMA Annual Fee Waiver untuk setahun bila anda swipe kad kredit (x kisah berapa amount) setelah pengaktifan kad kredit.. RM50 rebate gerenti!! 1% cash back setiap kali transaction (tak termasuk petrol), point penebusan hadiah dllPersonal Loan: Approve dalam tempoh 48 jam, tempoh bayaran hingga 5 tahun, x perlu bukak akaun (loan bole kredit masuk ke bank lain) istimewanya bole apply untuk settle outstanding amount kredit kad atau personal loan yang anda ada di bank lain dll

Syarat bagi Kad Kredit & Personal Loan: Minimum income RM2K sebulan, 21 tahun ke atas, hurm.. tu je la..
Dokumen: IC photocopy depan belakang, payslip 3 bulan dan bank statement (gaji masuk mana) 3 bulan atau penyata KWSP, muka depan buku akaun bank sebagai bukti untuk tujuan disbursement loan kalo approvePA Insurance: Bayaran yang rendah untuk tempoh setahun.. Bayar sekali dan dilindungi selama setahun bila berlaku kemalangan kepada diri. PA insurance untuk anak cuma RM70 setahun! Murah siap ada educational allowance RM30K jika anak masuk belajar ke Universiti*
PA insurance terhangat kini adalah PA Snatch Protection yang melindungi anda daripada diragut/dirompak/disamun dan sebagainya.. Perlindungan menyeluruh termasuk ganti rugi barang yang hilang.. Kereta kene pecah pon bole diclaim dengan plan ini.. Hanya RM98 setahun!! Bayar sekali dan dilindungi selama setahun!!

Syarat: Takder syarat lain yang pening2.. Isi form je.. dan bayar cash atau potong guna kad kredit.. P/S: yang keje driver teksi ke polis ke x leh apply.. apply untuk anak xpe..


0 ulasan:

Catat Ulasan

Top Sponsor

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini

Pengikut

Don Dale

Reka Lencana Anda

Mengenai Saya

Foto saya
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Anak jati negeri Johor yang kini bekerja dalam bidang perbankan di Petaling Jaya, Selangor.. "Think BIG" adalah kegemaran saya.

Blog Counter

Diriku Ini

1. Suka Ketawa (Gaya Ketawa yang Pelik)
2. Moody
3. Kalau Tak Cukup Tidur, Mata Akan Jadi Merah
4. Rabun Dah...
5. Gila Music
6. Friendly (Pada Orang Yg Tertentu)
7. Romantik (Ikut Ramalan)
8. Tak Suka Bising Sangat
9. Suka Menulis
10. Suka Masak dan Makan...

Senarai Iklan