DON DIARIES

Inilah Kisah Hidupku!!!

Advertorial

Salam Warga Bloggers Semua,

Lama gua menyepi last-last gua datang untuk perkenalkan kat korang satu produk hebat pada masa kini iaitu DOUBLE STEMCELL.


Gua nak ajak korang semua buat extra income serendah RM500 sehari. Daripada korang bazir masa bukak internet layan fesbuk ngan pencicit dan sebagainya tapi takder income lebih baik korang join gua buat bisnes nie. Sebabnya bisnes nie adalah bisnes paling hot tahun nie. Artis pon ada join bisnes nie.. Saper yang join awal dialah yang akan untung awal.. Gua pon cuma part-time je keje wat nie tapi income "masyuk".. Syukur Alhamdullillah. Coaching online gua bole sediakan. Takder masalah.

Antara product hot yang gua jual ialah:-

1. TRIPLE STEMCELL (Harga Runcit: RM290) dari Swiss. Sekali sembur je dah dapat rasa muka terus tegang dan anjal.. Ni produk terbaik sekarang di dunia.


2. DOUBLE STEMCELL (Harga Runcit: RM270). Double Stemcell ni berbentuk serbuk dan cara guna letak kat bawah lidah dan kemam beberapa saat. Guna sehari sekali sama ada waktu pagi atau malam. Gua selalu guna sebelom masuk tido.. Kiranya nak feeling2 macam drama la sikit. Hari ni muka Mamak Roti Canai mana tahu esok2 bangun pagi dah macam Aamir Khan.. Kelas ko jah!!


Nampak mahal kan?? Barang baik mesti la mahal der.. Sama jugak la kalo korang nak compare Hanphone Samsung yang Original dengan Clone punya kan!! Tapi sumer tu takder hal.. Lu join gua dengan pakej Silver hanya bayar RM275 je untuk terus jadi ahli dan akan dapat 2 kotak DOUBLE STEMCELL.

Business ni masih baru kat Malaysia tapi dah lama kat pasaran antarabangsa. Untung kalo join awal sebab korang dapat cari ahli awal. Tak ramai la der.. Cuma 2 orang je.. Tapi kalo korang jenis tak suka cari orang pon takpe. Korang jual je produk nie. Beli under nama korang letak la nama korang sendiri. Harga satu kotak RM275 tapi kalo jadi ahli cuma bayar harga yang sama tapi dapat 2 kotak.. Mana yang untung?? Jadi baik jadi ahli kan??


Bonus pula dikira dengan USD. Nilai USD ni akan masuk based on pakej mana yang korang ambil. Bisnes ni jugak korang still akan dapat income walaupon orang bawah korang yang bergerak cari orang dan buat sales. Tapi der, korang jangan pula tak buat kerja!! Kalo korang rasa nak untung lebih, korang pon kene la berusaha tolong ahli bawah korang berniaga.. Barulah sama2 membantu meningkatkan taraf ekonomi sesama bangsa.. Ye x?

Antara PAKEJ yang korang boleh join dalam perniagaan nie antaranya:-


Ni pulak antara BONUS yang syarikat tawarkan:-



Ini pula antara BUKTI PENDAPATAN ahli yang dah join bisnes nie.. Tak lama pon amek masa untuk dapat income macam nie..



Ini pula sebab mengapa korang kene join bisnes nie berbanding bisnes yang lain:-


Dah cerita bab bisnes, gua nak explen pulak pasal kehebatan DOUBLE STEMCELL nie:-



Antara mereka yang harus menggunakan produk ini:-


Cara menggunakan produk DOUBLE STEMCELL:-


TESTIMONI daripada mereka yang sudah menggunakan produk ini:-


Amacam?? best x?? Kalo berminat nak tahu lebih lanjut.. Meh la join gua.. Group gua adalah group yang paling aktif dalam buat bisnes nie.. Income sehari masing-masing semua dah ribu-ribu.. Kalo berminat nak tahu lebih lanjut korang CONTACT je gua dekat salah satu dari yang berikut:-

FACEBOOK: ramdan87@facebook.com
TWITTER: ramdan87
INSTAGRAM: ramdan87
WECHAT: Don-Dale
CALL / SMS / WHATSAPP / LINE / CHAT ON / KAKAO TALK: 019-3043404
EMAIL: don87jb@gmail.com

Top Sponsor

How to Gain 5kg in 10 Weeks Banner Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini

Pengikut

Don Dale

Reka Lencana Anda

Mengenai Saya

Foto saya
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Anak jati negeri Johor yang kini bekerja dalam bidang perbankan di Petaling Jaya, Selangor.. "Think BIG" adalah kegemaran saya.

Blog Counter

Diriku Ini

1. Suka Ketawa (Gaya Ketawa yang Pelik)
2. Moody
3. Kalau Tak Cukup Tidur, Mata Akan Jadi Merah
4. Rabun Dah...
5. Gila Music
6. Friendly (Pada Orang Yg Tertentu)
7. Romantik (Ikut Ramalan)
8. Tak Suka Bising Sangat
9. Suka Menulis
10. Suka Masak dan Makan...

Senarai Iklan

Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral Potato, Kentang Spring - KentangSpring.com 57 Jenis Senarai Biasiswa Malaysia 2012 | Biasiswa JPA | Biasiswa Mara | Biasiswa Petronas Teknik Menjawab Soalan Temuduga

Jom Berbual