DON DIARIES

Inilah Kisah Hidupku!!!

Advertorial


Salam,

Pengumuman terbaru tentang kenaikan harga minyak dan gula, ketika kita diambang Ramadan dan Syawal benar-benar memberi pukulan hebat kepada kebanyakan daripada kita.

Semua orang akan terjejas. Perbaanjaan harian kita pasti naik. Minyak kereta, kos sarapan pagi, tambang bas anak dan keperluan-keperluan lain.

Kenaikan harga minyak ini adalah ibarat teori domino, selepas satu naik, ia akan diikuti dnegan berbagai-bagai kenaikan lagi sedangkan pendapatan bulanan kita tidak berubah.

Jadi, adakah anda nak angkat sepanduk buat bantahan bagi menghalang kenaikan harga minyak?

Jika anda adalah seorang ahli yang aktif bagi mana-mana parti pembangkang...no komen.

Tapi, saya ada satu cadangan bagi mengatasi masalah ini secara proaktif. Ia bukan sahaja akan menyelamatkan anda daripada masalah kewangan akibat daripada kenaikan harga minyak, tetapi juga mampu memberikan pendapatan tambahan yang lumayan.

Sekarang dah masuk bulan Syaaban, ketika ini, peniaga pakaian, songkok, tukang jahit, kain songket sudah mula mengatur strategi bagi 'menggempur' pasaran hari raya yang mana setiap tahun membolehkan peniaga-peniaga ini mendapat pulangan yang lumayan.

Apa yang kami ingin cadangkan bukanlah menjual pakaian, songkok ataupun menerima tempahan. Bisnes tersebut memerlukan kemahiran dan premis tetap berserta lesen yang agak merumitkan kerana misi anda hanyalah untuk menjana pendapatan sampingan.

Tetapi, ada satu peluang bisnes yang anda boleh cuba bagi mengambil peluang daripada market musim perayaan ini. Ia tidak memerlukan premis, ataupun lesen. Iaitu bisnes kuih raya.

Kuih raya 'ready made' sentiasa mendapat permintaan yang tinggi setiap kali tiba musim perayaan. Disamping itu, perniagaan ini adalah sangat mudah dijalankan dan mampu menjana pendapatan yang lumayan.

Percaya tak, dengan strategi yang betul, anda boleh menjana pendapatan yang menyamai setahun dengan hanya berkerja sebulan melalui bisnes kuih raya.

Nak tahu apakah strategi-strategi tersebut:

KLIK SINI http://www.rahsiakuihraya.com/index.php?ref=ramdan87

0 ulasan:

Catat Ulasan

Top Sponsor

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini

Pengikut

Don Dale

Reka Lencana Anda

Mengenai Saya

Foto saya
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Anak jati negeri Johor yang kini bekerja dalam bidang perbankan di Petaling Jaya, Selangor.. "Think BIG" adalah kegemaran saya.

Blog Counter

Diriku Ini

1. Suka Ketawa (Gaya Ketawa yang Pelik)
2. Moody
3. Kalau Tak Cukup Tidur, Mata Akan Jadi Merah
4. Rabun Dah...
5. Gila Music
6. Friendly (Pada Orang Yg Tertentu)
7. Romantik (Ikut Ramalan)
8. Tak Suka Bising Sangat
9. Suka Menulis
10. Suka Masak dan Makan...

Senarai Iklan